top of page

Spinal Energetics

IMG_0267_edited_edited.png
IMG_0266_edited.jpg

Hvad er Spinal Energetics? 

01

Hvad hjælper det mod?

Spinal Energetics hjælper bl.a. mod stress, angst, depression, hoved- og maveproblemer, kæbe- og muskelspændinger, smerter i krop og led, overtænkning, lavt energiniveau, reaktiv adfærd, en følelse af at sidde fast i livet, gentagelse af de samme mønstre igen og igen, en følelse af at være afskåret fra ens sande jeg. 

Alle disse er tegn på et overaktivt sympatisk nervesystem - og vi lever i en verden, hvor vores system nemt kan blive belastet. Spinal Energetics er en sikker og blid måde at hjælpe systemet med at frigøre ubearbejdet følelser, trauma og fysiske spændinger.

03

Hvad oplever man under en session?

Alles oplevelse er unik, men fælles for dem er:​

Energetiske sensationer: varme, kulde, summende fornemmelser, strømme af energier gennem kroppen.

Spontane bevægelser: rystelser, lysten til at strække sig, yogastilinger eller flows, bølgende bevægelser gennem rygraden og meget mere.

Følelsesmæssige forløsninger: fastlåste, undertrykte, ubearbejdet følelser kan komme frem og det er ikke unormalt at græde, grine osv.

Visuelle oplevelser.

05

Hvor lang tid er energien om at integrere? 

Det er helt normalt at mærke små subtile skift i dagene efter sessionen, energien arbejder i op til 3 dage. 

Måske du kan mærke, at følelser kommer til overladen, dit energiniveau skifter - det kan være lavt i nogle dage, det helt okay, det er dit nervesystem, som integrerer - der kan være lethed, men også modsatte. Giv dig selv og dit system ro og lov til at integrere sessionen. 

07

Er en session nok?

Det anbefales 3-6 behandlinger for at få en længerevarende effekt ud af det. Dette vil give dig og din krop mulighed for at tilpasse dig behandlingen og få mest ud af det, både økonomisk og helt ind i hjertet. 

08

Hvor lang tid skal der gå mellem sessionerne?

1-2 uger i starten, da det kan tage op til 72 timer at integrere. I den periode kan kroppen stadig unwinde, slippe gamle ting, som ubearbejdet følelser og oplevelser som kroppen nu føler sig tryg til at bearbejde, kan komme til overfladen. 

02

Bevæger jeg mig under en session?

Vi er alle unikke, og vil alle opleve en session forskelligt. Nogle bevæger sig meget og andre bevæger sig lidt gennem deres første session. Nogle kræver tid, før kroppen bevæger sig, og andre vil aldrig bevæge sig. Og det er helt okay. 

Bevægelserne er ikke enstydige med, at der ikke sker store forandringer i det indre. 

04

Hvordan har man det efter en session?

Efter en session oplever folk typisk en lindring af fysisk symptomer, bedre søvn, mere headspace samt mindre tankemylder, færre humørsvinginger, mindre stress, nemmere ved at se igennem gamle mønstre og bryde dem, mindre stress og angst og overall en dybere forbindelse til dem selv og deres højere selv.

 

Spinal Energetics hjælper med at berolige nervesystemet og bringe dig i en tilstand a balance og ro.  

06

Hvad kan man gøre for at hjælpe integrationsprocessen?

Tage det roligt resten af dagen efter sessionen, hvis du har mulighed for det.

Rolig bevægelsespraksis.

Grounding. 

Et bad, eller hop i havet.

Drik ekstra vand.

09

Kan man opleve træthed efter en behandling?

Det er muligt, at du er træt og drænet i nogle dage efter, men det er et tegn på, at behandlingen har virket.

Se det som, at hvis du har løbet et marathon, så er du træt dagene derpå - det samme gælder, når det indre har arbejdet, bearbejdet og nu er i gang med at integrere. 

10

Hvad er det?

Spinal Energetics er et blend af kropsterapi og energi arbejde, som møder vesten i form af en traumeinformeret viden omkring nervesystemet. 

Det er en form, som involverer let - til ingen berøring, bevægelse, unwinding, bevidstheds- og kropsligeøvelser for at skabe et balanceret flow af energi i kroppen, som er essentiel for et sundt liv. 

Gennem den energetiske krop, kontaktes kroppens indre intelligens, og i et samarbejde med den, samt frigørelse af energetiske blokeringer, begynder kroppen at bearbejde, slippe og integrere hvad den har ressourcer til. 

"Jeg føler mig tættere på min sti i livet. Og min krop har løsnet sig helt op - den ryster, bevæger sig og heler sig - af sig selv nu. Tak Simon, du har virkelig de mest helende hænder"

bottom of page