top of page
DSCF9103_edited.jpg

Jeg har længe været interesseret i kroppen, dens muskler, bevægelighed og hvordan den styrkes, men da jeg opdagede og forstod sammenhængen mellem krop og sind, ændrede min opfattelse af kroppen sig fuldstændig.

 

Vores krop husker og lagrer alt gennem livet. Ting som følelser, oplevelser, utrygge relationer stress - livet - sætter sig i vores krop, og i vores nervesystem, og hvis det ikke får hjælp, ro og tryghed til efterfølgende at give slip og hele, kan det sætte sig som uforløst energi, spændinger eller traume. 

 

Tryghed er det vigtigste når vi arbejder med nervesystemet, for hvis vi ikke er trygge, kan vi heller ikke hele. Det er derfor min vigtigste opgave, når du er til behandling hos mig at skabe tryghed, nærvær og ro.  For det er i denne relation, at vi kan aktivere kroppens helende egenskaber. 

 

Gennem kropslig forståelse, yoga, klatring, styrketræning og kæmpe interesse for nervesystemet har jeg opbygget en viden og erfaring af kroppen og nervesystemet samt dets egenskaber, som jeg bruger i mine behandlinger og daglige liv.

 

Jeg har en bachelor i TV- og Medietilrettelæggelse, hvor jeg har arbejdet tæt med mennesker i alle slags konstellationer. Jeg har været 'strandet' på øer med medvirkende i flere uger, hvor jeg har observeret og hjulpet dem gennem deres proces, jeg har interviewet og holdt rum for utallige sårbare og personlige samtaler, jeg har lært, at alle mennesker er forskellige, men hvad vi alle har tilfælles og brug for er tryghed og nærvær.

Jeg er uddannet B:A:M kropsterapeut, yogalærer, har et 300 timers kursus i anatomi/sygdomslære, deltaget i 120 timers traumeinformeret kropsterapi og utallige timer af personling udvikling, som har været med til at forme mig til det menneske og den terapeut jeg er i dag.

anbefalinger

 

"Det smukke ved simon er, at han tager dig i hånden og følges med dig fra start til slut, har aldrig oplevet sådan en tryghed. Min krop er varmere, tungere og meget mere smertefri. Den kærligste tak"

"I Simons rum er der ro og tryghed til at trække vejret helt ned i maven, og lade kroppen fylde sig med afslappethed, og fornyet energi. Varmeste anbefaling herfra!"

 

"Kæmpe anbefaling herfra! Simon er dygtig, nærværende og grundig. Han har virkelig hjulpet mig med med min skulder og nakke. Så afsted med dig, det gør virkelig godt for både krop og sjæl."

 

"På bare én behandling tror jeg, at du har hjulpet mig mindst lige så meget - hvis ikke mere - end nogen fys og massør har gjort i løbet af det sidste år. Alle der døjer med skoliose/skæv ryg, hold i lænden, dyner spændinger og den slags burde booke en tid hos Simon og hans magiske hænder. Total taknemlighed herfra."

 

"Simon gør noget godt for både krop og sjæl."

 

"Jeg er ikke altid i kontakt med min krop og det resulterer i stress og et presset nervesystem. Simon hjælper mig tilbage i min krop, ned i mine fødder og i kontakt med mig selv igen"

 

"A small bit of advertisement for one of the most pleasant beings I’ve met in a long time. I’ve been with him twice now and I can already feel how his work is exactly the break my body and mind needs now." 

 

"Hver gang jeg går ud af døren hos Simon, er min krop og system så roligt, at jeg kan klare alt i verden. Det er det fedeste" 

bottom of page