top of page
68ef58af-61bd-4f43-a551-07d1d6b072bc.jpeg

Hej,

Velkommen til mit univers.

Jeg arbejder holistisk med krop og sind, hvor jeg blander kropsterapi, energi healing - vores livskraft, somatic og trauma awareness.

Jeg skaber et traumeinformeret og trygt rum, hvor der er plads til at mennesker kan fjerne deres skjold, som de har skabt for at kunne eksistere i denne verden, opløse deres fortællinger om hvad de tror om dem selv og hjælpe dem tilbage i alignment med, hvem de er.

Din livskraft flyder i hver en celle i din krop, fra jordens indre, op langs rygraden og forbundet til universet gennem din krone. 

 

Vi er alle forbundet og alt er forbundet til os. Vi lever i en verden, som er skabt af molekyler og atomer - og vi er skabt ud fra de samme grundelementer - og det er konfigurationen af disse atomer, som skaber strukturerne omkring den virkelighed vi ser. Dette er videnskabeligt bevist. 

Vi er energi. Hvert et sekund bliver energi transporteret og distribueret inde i vores krop; fra synapserne i hjernen, til de elektriske impulser i vores hjerte og meget meget mere - vores krop genererer konstant energi - vi er basically et omvandrende powerhouse af energi. 

Livskraft. Vi kan ikke se den, røre den eller smage den, for det er en subtil energi, som flyder gennem alles kroppe. Denne energi er med til at sørge for, at liv formes i vores kroppe på et cellulært niveau, men også regulering af vores bevidste og ubevidste kropsligefunktioner som åndedrættet, fordøjelse, hjertetsbanken - alt, som holder os i live - og meget mere.

Du er forbundet til mere, end du tror. Du er gifted med gaver, som kun venter på at blive vækket. Du er Gaia, kærlighed og det uendelig kosmos. 

15784697.jpg

anbefalinger

 

"Det smukke ved simon er, at han tager dig i hånden og følges med dig fra start til slut, har aldrig oplevet sådan en tryghed. Min krop er varmere, tungere og meget mere smertefri. Den kærligste tak"

"I Simons rum er der ro og tryghed til at trække vejret helt ned i maven, og lade kroppen fylde sig med afslappethed, og fornyet energi. Varmeste anbefaling herfra!"

 

"Kæmpe anbefaling herfra! Simon er dygtig, nærværende og grundig. Han har virkelig hjulpet mig med med min skulder og nakke. Så afsted med dig, det gør virkelig godt for både krop og sjæl."

 

"På bare én behandling tror jeg, at du har hjulpet mig mindst lige så meget - hvis ikke mere - end nogen fys og massør har gjort i løbet af det sidste år. Alle der døjer med skoliose/skæv ryg, hold i lænden, dyner spændinger og den slags burde booke en tid hos Simon og hans magiske hænder. Total taknemlighed herfra."

 

"Simon gør noget godt for både krop og sjæl."

 

"Jeg er ikke altid i kontakt med min krop og det resulterer i stress og et presset nervesystem. Simon hjælper mig tilbage i min krop, ned i mine fødder og i kontakt med mig selv igen"

 

"A small bit of advertisement for one of the most pleasant beings I’ve met in a long time. I’ve been with him twice now and I can already feel how his work is exactly the break my body and mind needs now." 

 

"Hver gang jeg går ud af døren hos Simon, er min krop og system så roligt, at jeg kan klare alt i verden." 

bottom of page