top of page
IMG_0509_edited_edited.png

Online sessions

Energi er universelt og flyder frit, hvilket betyder at online sessions virker på præcis samme måde som fysiske - for energi er ikke hindret af tid og sted.

"Universal Energy is the life force that exists everywhere. It is present in the universe between galaxies, molecules, and space. It is essential to maintain order in life and expand our consciousness. The basic character of Universal Energy is to fulfill our desire and make us always happy"

Jeg sender et link til zoom/google meeting 10 inden vi starter. Heri sender jeg også et link til en Spotify playliste, som du kan lytte til - du må også gerne bruge dit eget musik.
 
Vi starter med at snakke de første 10 minutter, for at checke in, og mærke, hvad der er brug for - og for at etablere en kontakt, som føles tryg og imødekommende - herefter ligger du dig ned, på ryggen, eller maven, hvis du har et set up, der tilbyder, at du kan ligge sådan - lidt ligesom, hvis du lå på en briks (man må gerne være kreativ derhjemme). Det kræver blot, at jeg kan se dig i fuld figur fra siden af.
 
Så starter du musikken, jeg guider dig ned i kroppen, og så begynder sessionen. Du vil høre, at jeg siger nogle lyde, det er blot for at connecte med energien.
 
Der kan opstå bevægelser - intuitive bevægelser, lidt ligesom når du strækker dig om morgenen, så hvis du pludselig mærker et behov for bevægelse, så gå med det, tillad din krop at bevæge sig som den har brug for.
 
Det kan også være, at der ingen bevægelser opstår, det er også okay, det arbejder stadig i dit indre - og nogle gange skal der et par sessioner til, før kroppen begynder at bevæge og unwinde sig. Det er helt okay. Der er intet rigtigt eller forkert.
 
Når sessionen slutter, så guider jeg dig stille og roligt tilbage. Lader dig lande.
Og så snakker vi og checker in, medmindre du vil blive liggende og mærke dig selv.
 
Energien vil arbejde videre i dit system de næste 3 dage, så hvis der opstår en forløsning, i form af en følelse, så tillad den at komme igennem. Se om du kan møde den med anerkendelse ‘jeg mærker, at jeg bliver lidt ked af det nu, det okay, det må gerne være her’ - kan være en god sætning at sige til sig selv, i stedet for at begynde at stille spørgsmål til den og mentalisere den. Lad den blive i kroppen, lad den bevæge sig så den kan bearbejdes. Og hvis flere bevægelser opstår, så lad dem komme igennem, det er kroppen, så mærker ind i, at der er mere at slippe.

Tjek min kalender for at se ledige tider og booke. 

bottom of page