top of page
2B6CE108-5574-4331-8216-2D689170B7B1_1_102_o.jpeg

behandlinger

Jeg tror på, at kroppen kan hele sig selv, hvis den får den tid, ro og tryghed, som den behøver. Jeg tror ikke på et hurtigt fix, jeg tror ikke på, at en ledfrigørelse hjælper på længere sigt, jeg tror ikke på, at vi skal presses til at gå i process.

 

Det er derfor, at jeg arbejder traumeinformeret. 

Traumeinformeret kropsterapi præsenterer en anden tilgang, hvor tryghed, nærvær og mit eget reguleret autonome nervesystem, tilbyder dig de resurser og det fokus, som din krop skal bruge for at bearbejde traumer og ubalancer.

Kroppen vil os det bedste, og ved sammen at udforske dit autonome nervesystem, kan vi begynde at kortlægge og bearbejde adfærds- og reaktionsmønstre som stammer fra et nervesystem, som måske ikke føler sig trygt.

Dit autonome nervesystem gør alt i verden for at passe på dig, men hvis det ikke er fleksibelt, ikke selv kan selvregulere, så opstår problemerne.

Det handler ikke kun om at føle sig tryg i sine omgivelser, det handler også om at føle sig tryg i sit indre. Og traumer kan hæmme følelsen af de indre sansninger, idet der lukkes ned for alt det ubehagelige - hvilket også resulterer i, at der lukkes ned for de behagelige følelser.

Jeg kan guide dig gennem kroppen, dit nervesystem, og lære dig at sanse, mærke og rumme de ubehagelige, men især også de behagelige indre tilstande, og påbegynde et eventyr, hvor tryghed i den indre- og ydreverden vil berige dit liv.

Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål

bottom of page